KSFO P3D V5.2 Default Ground  [SOLVED]

Official Support Forum
Post Reply
kseguin
Posts: 3
Joined: Wed Jun 23, 2021 8:32 am
Reputation: 0
United States of America

KSFO P3D V5.2 Default Ground

Post by kseguin » Wed Jun 23, 2021 8:37 am

Hello, Just did a full reinstall of P3D to V5.2.
New Install of KSFO and disabled all files in troubleshooter as well as the forum post about FTX NCA.
Still getting default ground with Flightbeam KSFO. Buildings are all correct but ground is not showing.

Kristopher Seguin
Kristopher Seguin

User avatar
SammyH
Posts: 1807
Joined: Sun Jul 20, 2014 7:12 am
Reputation: 127
Location: Naval Air Station Lemoore
United States of America

Re: KSFO P3D V5.2 Default Ground

Post by SammyH » Sun Jun 27, 2021 1:51 am

Have you ensured that SFO is above all ORBX entries in the scenery listing?
Sammy Holmes
Flightbeam Staff

i7-8700K Coffee Lake 4.80GHz - EVGA GTX 1080ti SC2 - 32GB G.SKILL Ripjaws V Series (4x8GB) - GIGABYTE Z370 AORUS Gaming 7 - EVGA 80+ Gold 1000 Watt PSU - Windows 10 Pro - Thermaltake Liquid Cooling - 1TB SSD - P3Dv4.5

kseguin
Posts: 3
Joined: Wed Jun 23, 2021 8:32 am
Reputation: 0
United States of America

Re: KSFO P3D V5.2 Default Ground

Post by kseguin » Fri Jul 02, 2021 7:19 am

All of those entries are Greyed out in the scenery library (outside the sim) how do I change priority in that case?
Kristopher Seguin

User avatar
SammyH
Posts: 1807
Joined: Sun Jul 20, 2014 7:12 am
Reputation: 127
Location: Naval Air Station Lemoore
United States of America

Re: KSFO P3D V5.2 Default Ground

Post by SammyH » Fri Jul 02, 2021 3:55 pm

You have to do it via ORBX Central. There should be a tab under options or something along those lines that will ask you where you would like to insert your ORBX scenery, most do not put it at the top because it interferes with so many other scenery, but by default that is where it goes until you go in there and manually change it.
Sammy Holmes
Flightbeam Staff

i7-8700K Coffee Lake 4.80GHz - EVGA GTX 1080ti SC2 - 32GB G.SKILL Ripjaws V Series (4x8GB) - GIGABYTE Z370 AORUS Gaming 7 - EVGA 80+ Gold 1000 Watt PSU - Windows 10 Pro - Thermaltake Liquid Cooling - 1TB SSD - P3Dv4.5

kseguin
Posts: 3
Joined: Wed Jun 23, 2021 8:32 am
Reputation: 0
United States of America

Re: KSFO P3D V5.2 Default Ground  [SOLVED]

Post by kseguin » Thu Jul 08, 2021 4:14 am

That did the trick. I was unaware Orbx had that insertion point setting in the program. Thanks!
Kristopher Seguin

User avatar
SammyH
Posts: 1807
Joined: Sun Jul 20, 2014 7:12 am
Reputation: 127
Location: Naval Air Station Lemoore
United States of America

Re: KSFO P3D V5.2 Default Ground

Post by SammyH » Thu Jul 08, 2021 10:09 am

Glad it worked. Thank you for the reply.
Sammy Holmes
Flightbeam Staff

i7-8700K Coffee Lake 4.80GHz - EVGA GTX 1080ti SC2 - 32GB G.SKILL Ripjaws V Series (4x8GB) - GIGABYTE Z370 AORUS Gaming 7 - EVGA 80+ Gold 1000 Watt PSU - Windows 10 Pro - Thermaltake Liquid Cooling - 1TB SSD - P3Dv4.5

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests