Jetways Not Appearing P3D V5.2

Official Support Forum
Post Reply
User avatar
James8133
Verified Customer
Posts: 48
Joined: Sun Jul 09, 2017 8:38 am
Reputation: 0
Location: Alaska
United States of America

Jetways Not Appearing P3D V5.2

Post by James8133 » Wed Jul 14, 2021 6:13 pm

I just purchased P3D V5.2 and KPDX and when I launched KPDX I noticed that everything expect the jetways showed up? How can I fix this issue?
Sincerely,

James Stump

User avatar
SammyH
Posts: 1807
Joined: Sun Jul 20, 2014 7:12 am
Reputation: 127
Location: Naval Air Station Lemoore
United States of America

Re: Jetways Not Appearing P3D V5.2

Post by SammyH » Wed Jul 14, 2021 10:16 pm

Do you have SODE installed and registered for the sim? It is required.
Sammy Holmes
Flightbeam Staff

i7-8700K Coffee Lake 4.80GHz - EVGA GTX 1080ti SC2 - 32GB G.SKILL Ripjaws V Series (4x8GB) - GIGABYTE Z370 AORUS Gaming 7 - EVGA 80+ Gold 1000 Watt PSU - Windows 10 Pro - Thermaltake Liquid Cooling - 1TB SSD - P3Dv4.5

User avatar
James8133
Verified Customer
Posts: 48
Joined: Sun Jul 09, 2017 8:38 am
Reputation: 0
Location: Alaska
United States of America

Re: Jetways Not Appearing P3D V5.2

Post by James8133 » Thu Jul 15, 2021 8:46 am

Good morning, yes I do and it's still not appearing.
Sincerely,

James Stump

User avatar
James8133
Verified Customer
Posts: 48
Joined: Sun Jul 09, 2017 8:38 am
Reputation: 0
Location: Alaska
United States of America

Re: Jetways Not Appearing P3D V5.2

Post by James8133 » Fri Jul 16, 2021 7:55 am

Do you want me to post some screenshots of my issue?
Sincerely,

James Stump

User avatar
SammyH
Posts: 1807
Joined: Sun Jul 20, 2014 7:12 am
Reputation: 127
Location: Naval Air Station Lemoore
United States of America

Re: Jetways Not Appearing P3D V5.2

Post by SammyH » Fri Jul 16, 2021 4:23 pm

I seen your other post and you mentioned the simconnect error over there. That is not something that we deal with.
Sammy Holmes
Flightbeam Staff

i7-8700K Coffee Lake 4.80GHz - EVGA GTX 1080ti SC2 - 32GB G.SKILL Ripjaws V Series (4x8GB) - GIGABYTE Z370 AORUS Gaming 7 - EVGA 80+ Gold 1000 Watt PSU - Windows 10 Pro - Thermaltake Liquid Cooling - 1TB SSD - P3Dv4.5

User avatar
James8133
Verified Customer
Posts: 48
Joined: Sun Jul 09, 2017 8:38 am
Reputation: 0
Location: Alaska
United States of America

Re: Jetways Not Appearing P3D V5.2

Post by James8133 » Fri Jul 16, 2021 4:51 pm

I tried downloading SODE jetways and I noticed they aren't there. I think half of my sceneries are installed on my C drive and P3D V5.2 is installed on my D Drive. Could that be an issue?
Sincerely,

James Stump

User avatar
James8133
Verified Customer
Posts: 48
Joined: Sun Jul 09, 2017 8:38 am
Reputation: 0
Location: Alaska
United States of America

Re: Jetways Not Appearing P3D V5.2

Post by James8133 » Sun Jul 18, 2021 1:44 pm

Why is it that when I uninstall Flightbeam Products, the flight beam manager is still on my desktop? How do I get rid of that to do a hard reset of everything?
Sincerely,

James Stump

User avatar
SammyH
Posts: 1807
Joined: Sun Jul 20, 2014 7:12 am
Reputation: 127
Location: Naval Air Station Lemoore
United States of America

Re: Jetways Not Appearing P3D V5.2

Post by SammyH » Mon Jul 19, 2021 7:22 pm

James, you simply need to navigate to the main P3D Root folder and delete the Flightbeam folder to remove all entities of our program. Then simply delete the desktop icon.
Sammy Holmes
Flightbeam Staff

i7-8700K Coffee Lake 4.80GHz - EVGA GTX 1080ti SC2 - 32GB G.SKILL Ripjaws V Series (4x8GB) - GIGABYTE Z370 AORUS Gaming 7 - EVGA 80+ Gold 1000 Watt PSU - Windows 10 Pro - Thermaltake Liquid Cooling - 1TB SSD - P3Dv4.5

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest